Saturday, December 31, 2011

bye 2011 holla 2012

DON'T HATE ME FOR THE INCREDIBLE FREAK I AM..
DO LOVE ME FOR THE WONDERFUL PERSON NOBODY WILL ADMIT I AM...

haih..lamak gila pusak sik hapdet blog eh..maklomla bizi ngalah perdana menter..hari tok dah 31 Disember..hari teraher dlm 2011..lebih kurang 4 jam gik tibalah 2012..hmmm..sik terasa masa tok bejalan pantas gilak..rasa cam baruk marek jak mula keja koh..sik sangka dah 2 taun keje nan dr.audrey..the best boss ever la..ingat lagik first time keja..mmg kelam kabut..coz sik tauk apa aram jadah pun hal ubat2 tok..mok handle customer yg pelbagai karenah lagik..mmg setiap saat menguji kesabaran..tapi,alhamdulillah..akhirnya mampu juak hadapi..

aunt teo,mak doktor..haih,aunt mmg the best..setiap pagi akan dgr cerita aunt..setiap pagi akan sarapan dgn makann yg nya beli..aunt sgt sporting!!! uncle pun sama..very friendly..dr audrey?sometimes sgt tegas..tapi mmg profesional la..selalu juak guro2,lekak lekek tetak sama2..pande juak molah lawak..nya paling sayang dgn semua pusak..mmg suci hati nya dgn binatang

rachel?haha..sometimes blur gilak2..tapi sgt bait hati,lemah lembut..rela layan org2 yg "pelik" dtg kat klinik..suara pun kiut..haha..best..sebab ya customer lbh byk suka nan nya kali berbanding aku yg mmg kasar tok..

kenangan paling manis taun tok kerja nan doktor audrey bila pegi wedding nya..haih,sgt cantik..pasya,sama2 kerja keras selamatkn pusak,asuk,n apa jakla yg dtg klinik..yg sedihnya..byk nangga pusak binatang mati depan mata n sik mampu buat apa2 utk selamatkn daknya..mmg byk kali juak kamek org nangis sama2..

christine..haih..baruk 3 bulan beramah mesra dgnnya..palak mmg gila2,sng diajak kelaka..lucu..rajin..mmg sgt friendly..sayangnya,hari tok last nya keja nagan kmk org coz tpaksa ikut maknya pindah ke serian..haih..mesti rindu ngan palak sot nya ya..haha

dr nur..fuhhh.. the coolest ever..orgnya sgt cool..tenang jak walau dlm apa masalah sekalipun..biarla ada customer maki gine skalipun..nya masih akan tetap senyum..palak pun gila2..just married awal bulan tok tek..harap2 dr nur akan terus kekal keja nan mekorg

dr.fochi..nya tegas..profesional..p lom fasih melayu sarawak,,maseh belajar..setiap kali nya try kaka sarawak..mesti mekorg tetak..coz sound nya mmg pelik..haha..friendly la..

kenangan paling teruk,pahit..mmg sik sanngup nk diingat lagik ialah bila aku kenak maki hamun dgn dahsyatnya oleh seorang customer yg biadap tapi maok org hormatnya..hello??if u want people to respect u,then u have to do the same thing kan?? haih..mmg aku sik sgp nk ingat balik benda ya..kenak sumpah seranah wei..siapa x sakit ati? then aku pun jawab balit..siapa maok kenak sumaph seranah?aku pun ada hak pertahankn dirik sdr..lagipun aku hanya akan biadap dgn org yg baiadap..sekian terima kasih.   ***emo

haih,,,cool liza..cool..hopefully..tahun 2012 tok kelak pun akan terus SUPERB... tabahkan lah hati aku dlm setiap cabaran yg bakal dtg..insyaALLAH...harap juak aku tenang bila jumap org macam ya lagi **harap2


#off to barbeque... daaaaaaaaaaaaaaaa 2011 ... holla 2012

No comments: