Wednesday, February 15, 2012

makanan kucing perisa tikus

DON'T HATE ME FOR THE INCREDIBLE FREAK I AM..
DO LOVE ME FOR THE WONDERFUL PERSON NOBODY WILL ADMIT I AM...

   hari ni terfikir something..actually Rachel yang tetiba tanya..memandangkan kat klinik bisnes sangat slow,doc Audrey pun xde..so kami 4 lepak depan kaunter..tetiba Rachel ,

"korang terfikir something tak? kan kucing suka tangkap tikus,makan tikus..so,kenapa tak de orang jual makanan perisa tikus?"

then,doc Fhoci,doc Nur pun gelihati ketawakan Rach.. at first lucu..bila kami semua diam..erk,betul jugak apa yg Rach cakap..hmmm...

**thinking..wondering

5 comments:

GtHans said...

haah kan? tapi kucen kat sini hanya bunuh jer tikus..bila makan tikus dorg muntah2..ngader kan? padahal dedulu kat kampung kucen mkn tikus sampai licin..ehehe

kot kalau ader perisa tu..teringin gak nak beli..hik2

Aziri Pauzi said...

Makanan kuceng perisa tikus?

Sounds fun.

kene tanya Encik Tsurara, nyawnyaw saya, samada dia sokong atau tidak.

So.. Encik Tsurara.. Camne?

heliza suhaimi said...

kan? entah caner la bau nya nanti..kucing2 mesti suka..takutnya nanti owner sendiri yg tmuntah.siap jerit2..coz tikus kan? haha

Aziri Pauzi said...

camne la gamaknya rasa "tikus" itu diestrak?

hrm... takkan derang nak gi semelih tikus ramai2 pulak..

then, dalam tin tu ada daging tikus.. Yucck~

(@_____@)...

heliza suhaimi said...

erk..xmampu nak bayangkan..
haha