Wednesday, March 7, 2012

NASIB si KUCING yang BERBULU

DON'T HATE ME FOR THE INCREDIBLE FREAK I AM.. 
DO LOVE ME FOR THE WONDERFUL PERSON NOBODY WILL ADMIT I AM...


apa perasaan korang tgok gambar di atas?


aku?
*muka serious sedih

  1. yaALLAH..kurusnya! berapa hari dah tak makan?
  2. mana mak dia? mana tuan dia?
  3. mesti ada skin problem ni..kompom ada fungus,kmpom ada kutu.
  4. jantan ke betina? kalau betina mst malang..jap lagi bila dah besar,pregnant so makin btambah la stray & homeless kittens..
  5. apa agaknya tuan punya kaki tu rasa? geli? kasihan? akan disepakkah kucing tu?
ok..banyak sebenarnya ada dlm otak geliga yg lagi superb aku ni *amboi,sempat! 

bila tgok gambar ni terus rasa RINDU sgt2 kat kucing2 sendiri... peluk dia ketat2..
* awwwwwww ... kena cakar.. huhu


P/S : ceh..perasan tak bila tgok pic ni siap plak dgr lagu background ala2 org baru putus cinta..sumpah sedih .. hingus hijau meleleh 

2 comments:

Mama Tatami said...

Sedih nanggar. Mcm rupa wawa akak temu dolok:-) now she is gojes. Luv her so much. Actually nak anta balit pulang tpt ambik nya dolok, tapi tuan nya langsung sik peduli sidak mkn atau sik. Akak oenah nangga nya mkn sisa sampah sampai buat hati akak sgt sedih tiap kali nangga nya ms ya.

Akak tekad, ambik dan rawat. Ingt nak anta blt, tp bila nangga nya hepi di sitok dan tmpat lamak nya dolok byk agik pusak terbiar n kurg sihat, so akak rehome nya diumah akak jak. Now dah jd permanent resident.

Semoga pusak dlm gmbar ya diadopt n dirawat.

heliza suhaimi said...

kan? wawa la paling superb pun make over.. dari keruing2 yg keras alu jadi gebu dak kinek tok di jaga kitak..bagus la kak..

sama macam lau pan kmk..kan stray belakang klinik mekorg..ngah makan tepi tong sampah,diambik kmk..ms ya ngah flu,alhamdulillah dah sihat n makin "jantan" .. haha

hopefully la semua pusak mcm gambar ya akan jumpa manusia yg sudi adopt sidaknya..