Friday, June 15, 2012

Poodle dan encik Bisul

DON'T HATE ME FOR THE INCREDIBLE FREAK I AM.. 
DO LOVE ME FOR THE WONDERFUL PERSON NOBODY WILL ADMIT I AM...

semalam terpaksa bawa Poodle g klinik coz ada pendarahan kat bahagian sebelah alat sulit dia..mulanya memang panic la..ingatkan serius sangat2..mana la tau terkena paku ke,zink ke.. coz maklumla rumah skang ni renovation..so,mmg byk bahaya la..kan? 

bila sampai je klinik,doc Nur check..cis..rupa2nya bisul..bisul tu memecah,that's whay jadi camtu..nasib baik xde nanah lagi..kalau x mmg sadis la.. bisul ni sebenarnya mmg sangat bahaya.. apatah lagi kalau bawah alat sulit..memang payah nak kesan di peringkat awal..mcm Poodle,langsung x nampak simptoms2 bisul ni..

alhamdulillah..ok dah..so,bulu kat sekitar tu kena cukur,biar cepat kering and mudah nak cuci dan sapu krim..so,dlm seminggu ni mmg cage rest,makan ubat la si Gemuk tu..harap2 cepatlah sembuh!


sblm g klinik darah mmg x henti keluar


dah kena cukur
hopefully ok la nanti 


tgh bsantai menahan sakit :'(