Thursday, September 13, 2012

TEMAN PENGGANTI

DON'T HATE ME FOR THE INCREDIBLE FREAK I AM.. 
DO LOVE ME FOR THE WONDERFUL PERSON NOBODY WILL ADMIT I AM...

yang patah akan tumbuh
yang hilang akan berganti

yang tumbuh akan layu juga
yang mengganti takkan pernah sama


IN LOVING MEMORIES
LAU PAN

tapi, semalam balik keje terjumpa kucing bawah ni merayau-rayau belakang rumah.. ya ALLAH,rupa dia exactly macam my late Lau Pan.. sebak la tgok dia dtg mengeow2.. kelaparan.. so,bagi sikit makanan utk dia..entah kucing siapa la tetiba datang menggoda hati.. nak bela takut plak tuan dia datang cari.. bila tuan dia ambil nanti kan aku sedih lagi..kan aku terluka lagi..

so,buat keputusan tak nak sayang lebih kat dia.. sekadar sedekah makanan cukuplah.. so,curi2 ambil gambar dia..comel sangat!!!!




perbezaan mereka.. Lau Pan xde stoking putih.. Dia ada.. huhuhu

3 comments:

Aziri Pauzi said...

erm..

smoga kuceng tu xde tuan dea cari, and semoga korang berdua akan teros berkaseh sayang.. k?

this is Mejah. out~

heliza suhaimi said...

huhu..orang belakang rumah dah ambik dah pun 2 hari selepas bermadu asmara nan kucing ni ..huhu :'(

Aziri Pauzi said...

(TT__TT)