Monday, December 10, 2012

BOBBY

DON'T HATE ME FOR THE INCREDIBLE FREAK I AM.. 
DO LOVE ME FOR THE WONDERFUL PERSON NOBODY WILL ADMIT I AM...

lama dah tak update blog..maklum la kebizian abadi ni yg membantutkan semangat nak mengupdate blog..penat..balik keje,nak settlekan semua kucing2 lagi,bagi makan,check kesihatan dorang..ni petang tadi, seekor, Dean..ada tulang melekat kat celah gigi..nasib baik tulang ayam yg lembut je pun kalau tulang ikan yang tajam tu? haaa? caner? 


tapi kali ni nak update pasal si puteh melepak bermata biru ni sat.. nama dia Bobby.. dah 6 bulan.. planned nak castrate dah dlm minggu ni.. tak nak dah bagi mengawan.. asyik beranak,bergaduh je keje dorang.. tak larat mak nyah..

Bobby ni manja tapi dia tak suka dipegang lama2.. mulalah menggeliat semacam..tapi,dia suka masuk dalam rumah,duduk depan toilet..entah apa ditenung dalm toilet tu pun tak tahu la..paling suka tengok mata dia kalau kena cahaya..sangat BIRU.. rasa cam nak je mata cam tu..awwww







No comments: